03.11.2002. MiVANet GradskoVijeće Povjerenik Obrazovanje KZSport

business

11:52:54 Linkovi Gr.poglavarstvo Novosti Informatika Pikado

Tajana Gradonačelnik Slikopisi Matematika Feniks

krizevci.com: vijesti AMFORA Gradski Izbori Modelari   Geografija Lidrano

Arhiva vijesti LISTOPAD 2002.

 

 

 

       

KRIŽEVAČKE KOLUMNE

Željko Brlić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca

Predsjednik Gradskog vijeća Garda Križevaca Željko Brlić sazvao je 11. sjednicu (predloženo 18 točaka dnevnog reda) Gradskog vijeća Garda Križevaca koja će se održati u utorak, 12.11.2002. godine s početkom u 17,30 sati u gradskoj vijećnici u Križevcima.


Nogometaši NK "Križevci" Križevci u subotu, 02.11.2002. godine s početkom u 14,00 sati igraju prvenstvenu utakmicu 12. kola III.HNL SJEVER  na gradskom stadionu u Križevcima s NK"Mladost" Molve.

U ponedjeljak, 28.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca.održana 44. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca.


Ženski rukometni klub "Križevci" Križevci

U prvenstvenoj utakmici 6. kola III hrvatske rukometne lige - sjever Ženski rukometni klub "Križevci" Križevci ugostio je Ženski rukometni klub "Daruvar" u prvenstvenoj utakmici koja je odigrana u nedjelju, 27.10.2002. godine  s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani u Križevcima. Domaće rukometašice izgubile su utakmicu u posljednjih 10-tak minuta susreta s rezultatom 19:27 (9:9), kada su gošće napravile seriju od 0:6, a sve do tada rezultat je bio poravnat, ili 1-2 gola zaostatka. Za domace su golove postigle: Kajfeš 7, Šatvar 2, Antolić 4, Dubravec 2, Blažun 3 i Vučetić 1. Slijedeće kolo rukometasice Krizevaca igraju protiv "Podravke III" u Koprivnici 9. ili 10. 11.2002.


Križevčani osvojili bod u Prelogu: Nogometaši NK "Križevci" Križevci u nedjelju, 27.10.2002. godine u prvenstvenoj utakmici 11. kola III.HNL SJEVER  gostujući u Prelogu igrali su 2:2 (poluvrijeme 0:1 za Križevčane) sa NK"Mladost" Prelog, i time ostali u vrhu prvenstvene ljestvice. Kao i u prošloj utakmici zgoditke za NK"Križevci" postigli su Dražen Fulir i Bojan Bakšaj.


Križevački radioamateriKriževački radioamateriUgodni sunčani i topli nedjeljni dan 27.10.2002. godine motivirao je mnoge sugrađane na obavljanje poslova prije dolaska hladnoće i lošijih vremenskih uvjeta. Pogodne vremenske uvjete križevački radioamateri odlučili su da iskoriste za popravak funkcionalnosti radioamaterskog antenskog stupa na krovištu zgrade iznad svojih prostorija. U to vrijeme u prostorijama kluba mladi (na slici lijevo) su pokušali koristiti se radioamaterskim uređajima i zadovoljiti svoju znatiželju. Nadamo se da će i drugi mladi Križevčani uskoro iskoristiti mogućnosti bavljenja radioamaterskim aktivnostima u križevačkom radio klubu.


U subotu, 26.10.2002. godine ekipe RK "KTC" Križevci igrale su prvenstvene utakmice u sportskoj dvorani u Križevcima. Seniorska ekipa RK "KTC" u utakmici 5. kola 2. rukometne lige sjever izgubila je od RK "Ivanjska" s rezultatom 25:32, a druga ekipa RK "KTC" u 6. kolu međužupanijske rukometne lige Bjelovar izgubila je od RK "Ilova" Grubišino Polje s rezultatom 24:33. Domaći igrači druge ekipe RK"KTC" nisu uspjeli jedan gol minusa u poluvremenu zadržati i na kraju utakmice.


Prvenstvena utakmica između ženskog rukometnog kluba "Križevci" Križevci i ženskog rukometnog kluba "Daruvar" igra se u nedjelju, 27.10.2002. godine  u 16 sati u sportskoj dvorani u Križevcima.

Od početka sljedeće godine uvode se četiri nove porezne olakšice.

Josip Friščić, župan koprivničko-križevačkiIzborna skupština GO HSS-a Križevci 25.10.2002.U petak, 25.10.2002. godine s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici Grada Križevaca održana je Izborna skupština Gradske organizacije HSS Križevci. Poslije pozdravnih riječi predstavnika HSS-a iz drugih sredina i predstavnika drugih stranaka, u ime Predsjedništva HSS-a Hrvatske govorio je Josip Friščić. Poslije izbora radnih tijela, izvještaj o proteklom dvogodišnjem radu podnio je Branko Hrg, predsjednik GO HSS Križevci, a o financijskom poslovanju GO HSS-a izvještaj je podnio Goran Gregurek. Zatim su javnim izjašnjavanjem izabrani predstavnici GO HSS-a Križevci u Županijsku skupštinu HSS-a, a poslije toga tajnim izjašnjavanjem 91 prisutni član izborne Skupštine odlučio je da Branko Hrg (89)i u slijedećem mandatu bude predsjednik GO HSS- a Križevci. potpredsjednik je Ratko Sokač(89), tajnik Darko Koren (89), a blagajnika Goran Gregurek (89). Od osam predloženih izabrani su i šest članova GO: Tomislav Katanović, Vladimir Kovačević, Ivan Mužić, Vesna Orehovački, Natalija Radotović i Eugenija Šijat-Marendić.


44. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca, sa predloženih 10 točaka dnevnog reda, zakazana je za ponedjeljak, 28.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca.


U četvrtak, 24.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca održana 43. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca na kojoj je razmatrano Izvješće o obavljanju komunalnih djelatnosti i rezultati poslovanja "Komunalnog poduzeća" Križevci po godišnjem obračunu za 2001. godinu. Poslije tri i pol sata razmatranja Izvješće je usvojeno sa zaključkom da se komunalna problematika, koja je od posebnog interesa za Grad i građane Grada, razmatra svaka tri mjeseca, i da se što prije riješi status "Komunalnog poduzeća" Križevci .


Predsjednik Gradskog poglavarstva Branko HRG sazvao je u četvrtak, 24.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca 43. sjednicu Gradskog poglavarstva Grada Križevaca na kojoj će se razmatrati Izvješće o obavljanju komunalnih djelatnosti i rezultati poslovanja "Komunalnog poduzeća" Križevci po godišnjem obračunu za 2001. godinu.


U sedam županija traže se profesori engleskog ...

Za petak, 25.10.2002. godine u 18 sati sazvana je Izborna skupština Gradske organizacije HSS Križevci koja će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Križevaca. Uz raspravu o proteklim aktivnostima za razdoblje između dvije skupštine i ustroju GO HSS Križevci, izvršiti će se izbor predsjednika, potpredsjednika, tajnika, blagajnika, članova Odbora i predstavnici u županijskoj skupštini.


Održana 42. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca u ponedjeljak, 21.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca. Razmatrane su Informacije o općem stanju sigurnosti VII-IX 2002. na području Grada Križevaca, o realizaciji programskih aktivnosti Križevačkog poduzetnog centra  za razdoblje I-VI 2002., Financijsko izvješće Turističke zajednice Grada Križevaca za razdoblje 1.1. do 30.06. 2002. vraćeno je na doradu. Ujedno je Poglavarstvo donijelo zaključke o programskim aktivnostima Turističke zajednice Grada do kraja 2002. godine, i kako treba načiniti Program aktivnosti za 2003. godinu. Uz rasprave i zaključke o mnogim drugim pitanjima,  Gradska Vlada je zaključila da Grad Križevci treba imati digitalni katastarski plan u mjerilu 1:1000 i pokrenula postupak realizacije izrade digitalnog katastarskog plana Grada.


Ženska kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske - PODRAVKA LINO Koprivnica 27:35Ženska kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske - PODRAVKA LINO Koprivnica 27:35U okviru priprema koje provode Križevcima ženska kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske odigrala je sportskoj dvorani u Križevcima u nedjelju prije podne, 20.10.2002. godine pripremnu prijateljsku utakmicu sa Ženskim rukometnim klubom PODRAVKA LINO Koprivnica.  U vrlo dobroj utakmici iskusnije Podravkašice pobijedile su sa 35:27 (19:12) mlade rukometašice reprezentacije u kojoj su nastupile Kajfeš i Horvat,  mlade rukometašice iz Križevaca, koje su postigle svaka po jedan zgoditak iz sedmeraca. Kod ekipe reprezentacije 5 zgoditaka postigla je Bašić, a kod PODRAVAKA LINO Tarle 10 i Franić 9 zgoditaka.


Nogometaši NK "Križevci" Križevci u subotu, 19.10.2002. godine u prvenstvenoj utakmici 10. kola III.HNL SJEVER  na gradskom stadionu u Križevcima pobijedili su NK"Papuk" iz Orahovice s rezultatom 3:0. Na mokrom i teškom terenu dva zgoditka postigao je Bojan Bakšaj, a jedan zgoditak Dražen Fulir.


U petak,18.10.2002.g. rukometaši RK "KTC" Križevci igrali su prvenstvenu utakmicu četvrtog kola 2. RL-sjever u Koprivnici. S nekompletnim sastavom i vrlo lošom igrom Križevčani nisu uspjeli pobijediti inače osrednju ekipu Koprivnice. U sljedećem kolu RK "KTC" je poslije nekoliko utakmica u gostima domaćin, i za očekivati je bolju igru i drugu pobjedu.


42. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca, sa predloženih 16 točaka dnevnog reda, zakazana je za ponedjeljak, 21.10.2002. godine s početkom u 18 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca.


Otpali strop ozlijedio četiri profesora ...

Ženski rukometni klub "Križevci"

Mlade rukometašice pred početak utakmiceU okviru priprema koje se provode u sportskoj dvorani u Križevcima ženska kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske odigrala je u petak, 18.10.2002. godine pripremnu utakmicu sa domaćinom Ženskim rukometnim klubom "Križevci" Križevci i pobijedila domaću ekipu s rezultatom 32:17. Najefikasnija u ekipi domaćina bila je Jelena Kajfeš sa 5 zgoditaka, a u ekipi reprezentacije Bašić sa 10 zgoditaka.


Nogometaši NK "Križevci" Križevci u subotu, 19.10.2002. godine s početkom u 15,30 sati igraju prvenstvenu utakmicu 10. kola III.HNL SJEVER  na gradskom stadionu u Križevcima s NK"Papuk" iz Orahovice.


U petak,18.10.2002. rukometaši RK"KTC" Križevci igraju prvenstvenu utakmicu u Koprivnici.
U trećem kolu 2.RL-sjever križevački rukometni klub "KTC" igrao je prvenstvenu utakmicu u Prelogu protiv istoimene momčadi i izgubio s rezultatom smo 32:21 od objektivno jače momčadi RK "PRELOG" koja je igrala u prepunoj dvorani koja je imala službeno otvorenje. Tako križevački rukometaši poslije tri kola imaju 1 pobjedu i 2 poraza.
Druga ekipa RK "KTC2" je igrala u Bjelovaru protiv RK"BJELOVAR3" i uvjerljivo pobijedila sa 26:19 što je mladim rukometašima 2.pobjeda u četiri odigrana kola. U subotu, 19.10.2002. u petom kolu igraju u Slatini.


KRIŽEVAČKE ČETVORKE bebe Lanu, Jana, Krala i Bornu Behur koje su rođene 23. travnja, tj. večer uoči 750. obljetnice Grada Križevaca krstio je u subotu, 12.10.2002. godine msgr. Josip Mrzljak, pomoćni biskup zagrebački, a jedan od kumova bio je gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg. Grad im je poklonio privjeske s ugraviranim grbom Grada i obećao plaćati naknadu za ženu koja pomaže roditeljima oko čuvanja beba.


Nogometaši NK "Križevci" Križevci u nedjelju, 13.10.2002. godine u prvenstvenoj utakmici 9. kola III.HNL SJEVER  pobijedili su rezultatom 2:1 i osvojili 3 boda gostujući u Ivancu kod NK"Ivančica".


Košarkaši KK"Radnik" Križevci u prvom kolu nove natjecateljske sezone pobijedili su domaćina KK"Grafičar" u Ludbregu sa 90:82.


Prema posljednjem popisu stanovništva 685.711 građana Hrvatske starije od 15 godina nije završilo osnovnu školu.


5. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, koji je održan u sportskoj dvorani u Križevcima pod pokroviteljstvom Ministarstva obrta, malog i srednjeg poduzetništva, zatvoren je u nedjelju, 13.10.2002. u 18 sati izvlačenjem dobitnika nagradne igre. :I ove godine sa ulaznicom moglo se doći do nagrada Sajma. Dobitnik ovogodišnje glavne nagrade Peugeota 206 nije se pojavio u dvorani, tako da je za sada ostao nepoznat. Posjetitelj Sajma s ulaznicom broj 03104 je dobitnik glavne nagrade Peugeota 206 i može se javiti svaki radni dan u Križevački poduzetnički centar zbog preuzimanja nagrade.


Pobjednica g. Petrinec4. međunarodna izložba mačaka - INTERNATIONAL CAT SHOW IN KRIŽEVCI: U nedjelju, 13.10.2002. godine 70-ak izlagača iz šest zemalja (Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija, Jugoslavaija i Hrvatska) izložilo je 120 mačaka na 4. međunarodnoj izložbi mačaka koju je organiziralo Felinološko društvo Križevci, Društvo koje je trenutno sa najviše mačaka, najviše članova i najviše rezultata broj jedan u Hrvatskoj.


Subota, 12.10.2002 19:54:08 - DAMIR KMOCH PRVAK HRVATSKE U AEROMODELARSTVU: Nakon današnjeg posljednjeg kola za Hrvatski kup aeromodelara održanog na sinjskom sportskom aerodromu, a na kojemu je prvo mjesto osvojio Damir Kmoch iz Aerokluba Zaprešić, poznat je i konačni redoslijed u kategoriji F3J.
Tako je prvak Hrvatske za 2002. godinu današnji pobjednik Damir Kmoch iz Zaprešića, drugi je Saša Pećinar iz zagrebačke Trešnjevke, a treći Damir Kosir, također iz Zaprešića. Inače, danas je u Sinju u natjecanju sudjelovalo 20 ekipa iz sedam hrvatskih klubova od njih 13 koliko ih djeluje u našoj zemlji i koji okupljaju veliki broj natjecatelja, posebno mladih.


Potpisna Povelja o prijateljstvu i suradnji između Grada Križevaca i talijanskog grada Reana del RojalePotpisna Povelja o prijateljstvu i suradnji između Grada Križevaca i talijanskog grada Reana del RojaleU subotu,12.10.2002. godine s početkom u 12 sati u maloj vijećnici Grada Križevaca uz sudjelovanje zamjenika ministra obrta, malog i srednjeg poduzetništva Ivana Knoka, dožupana Koprivničko-križevačkog Darka Korena, predsjednika Gradskog vijeća Željka Brlića i njegovog zamjenika Franje Kemenovića, suradnika gradonačelnika talijanskog grada Reana del Rojale i Grada Križevaca, predstavnika medija i drugih uzvanika, gradonačelnik Križevaca i talijanskog grada Reana del Rojale potpisali su Povelju o prijateljstvu i suradnji između Grada Križevaca i talijanskog grada Reana del Rojale.


Ivan Knok, zamjenik ministra obrta, malog i srednjeg poduzetništva

Ivan Knok, zamjenik ministra obrta, malog i srednjeg poduzetništva otvorio 5. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije: Sajam, koji se održava u sportskoj dvorani u Križevcima, otvoren je 11.10.2002. godine poslije prigodne svečanosti koja je počela u sportskoj dvorani u 10 sati. Na oko 1000 m² zatvorenog i oko 400 m² otvorenog prostora svoje proizvode i usluge predstavlja 148 izlagača iz 8 županija Hrvatske, i izlagači iz Bugarske, Austrije, Slovenije i Italije. I ove godine sa ulaznicom do nagrada Sajma, ovaj puta glavna nagrada je Peugeot 206.


5 GODINA SAJMA  & 750 GODINA GRADA: 5. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održava se u sportskoj dvorani u Križevcima od 11.-13.10.2002. godine. Na oko 1000 m² zatvorenog i oko 400 m² otvorenog prostora svoje proizvode i usluge predstavit će 149 izlagača iz 8 županija Hrvatske i izlagači iz Bugarske, Austrije, Slovenije i Italije. Sajam počinje u petak, 11.10.2002. u 10 sati i traje do nedjelje,13.10.2002. do 18 sati. I ove godine sa ulaznicom do nagrada Sajma, ovaj puta glavna nagrada je Peugeot 206.


U četvrtak, 10.10.2002. godine s početkom u 10 sati u Apatovcu su, poslije pozdravnih govora. predsjednik Uprave BADEL 1862 d.d. iz Zagreba g. Anto Perković, župan Koprivničko-križevačke županije Josip Friščić i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg izvršili simboličko polaganje kamena temeljca za novu suvremenu tvornicu mineralnih i izvorskih voda. Time će uz BADEL-ovu izuzetno poznatu Križevačku graševinu za godinu dana, odnosno najkasnije u  2004. godini na mnogim stolovima stajati i poznata Kalnička kiselica iz Apatovca.


Zamjenica ministra kulture dr.sc. Biserka Cvjetičanin u Muzeju Grada Križevaca 09.10.2002.g.U srijedu,09.10.2002. godine Križevce je posjetila dr. sc. Biserka Cvjetičanin, zamjenica ministra kulture Republike Hrvatske sa suradnicima. Poslije upoznavanja s realizacijom s Programom obnove spomenika kulture u Križevcima sufinanciranim iz sredstava Ministarstva kulture u 2002. godini na prijemu kod gradonačelnika Branka Hrga, realiziran je predviđeni obilazak sakralnih i ostalih objekata: Grkokatoličke katedrale sv. Trojice, Muzeja Grada Križevaca, crkve Sv. Ane, Sv. Križa i Majke Božje Koruške u Križevcima.


U četvrtak, 10.10.2002. godine s početkom u 10 sati u Apatovcu će se, poslije pozdravnog obraćanja predsjednika Uprave BADEL 1862 d.d. iz Zagreba, župana Koprivničko-križevačke županije i gradonačelnika Grada Križevaca, izvršiti simboličko polaganje kamena temeljca za novu suvremenu tvornicu mineralnih i izvorskih voda.


Novi tarifni sustav obračuna utroška struje - HEP priznao da su računi veliki.

Grkokatolička katedrala sv. Trojice u Križevcima

Dr. sc. Biserka Cvjetičanin, zamjenica ministra kulture Republike Hrvatske posjetit će u srijedu, 09.10.2002. godine Grad Križevce gdje će biti upoznata sa Programom obnove spomenika kulture u Križevcima sufinanciranim iz sredstava Ministarstva kulture u 2002. godini. Poslije prijema kod gradonačelnika Branka Hrga koji počinje u 10 sati predviđen je obilazak sakralnih i ostalih objekata: Grkokatoličke katedrale sv. Trojice, Muzeja Grada Križevaca, crkve Sv. Ane, Sv. Križa i Majke Božje Koruške u Križevcima.


Prof. dr. Valentin PuževskiU četvrtak, 10.10.2002. godine s početkom u 13 sati u Gradskoj vijećnici Grada Koprivnice održava se susret ravnatelja, stručnih suradnika, profesora i učitelja, te zainteresiranih građana s područja KC-KŽ županije povodom izlaska iz tiska knjige "Škola otvorenih vrata" prof. dr. Valentina Puževskog.


U nedjelju, 06.10.2002.god u Belju je rukometni klub "KTC"-a odigrao  prvenstvenu utakmicu 2.kola 2.LIGE-sjever protiv RK"NAŠICA". Križevački klub je igrao u nekompletnom sastavu ( desetkovani bolešću i ozljedama)  pružajući dobru igru sve do pred završetak utakmice kada su primili tri gola više i izgubili sa 31:28.
U slijedećem kolu RK"KTC" je domaćin RK"PRELOG" iz Preloga, ali zbog zauzetosti dvorane utakmica se igra u Prelogu u subotu, 12.10.2002.godine.
Druga ekipa KTC-a je u subotu, 06.10.2002. g.  trebala igrati 3. kolo MŽRL-Bjelovar protiv RK"ORAHOVICA". Gostujuća ekipa nije došla i križevačka ekipa je s rezultatom 10:0 ostvarila prvu ovogodišnju  prvenstvenu pobjedu.


Nogometaši NK "Križevci" Križevci u subotu, 05.10.2002. godine u prvenstvenoj utakmici 8. kola III.HNL SJEVER  doživjeli i drugi poraz u ovogodišnjoj natjecateljskoj sezoni, ovaj puta igrajući na svom terenu u Križevcima. Igrači NK"Mladost" iz Ždralova su sa rezultatom 2:0 odnijeli neočekivano tri boda iz Križevaca.

Potpisivanje UgovoraPotpisivanje Ugovora04.10.2002. godine u prostorijama tvrtke IMPROM d.o.o. u Cubincu br. 28 u Križevcima s početkom u 13 Ministarstvo za obrt, malo i srednje poduzetništvo potpisalo Ugovor o kreditnom programu "PODUZETNIK-2" sa Gradom Križevci, Erste&Steiermärkische bankom, Privrednom bankom Zagreb i Zagrebačkom bankom i time je stvoren fond od 16 milijuna kuna za razvoj križevačkog gospodarstva.


Odred izviđača "KALNIK" Križevci i ove godine organizira već tradicionalno "JESENJSKO OKUPLJANJE IZVIĐAČA - KALNIK 2002" na Kalniku u subotu i nedjelju, 05. i 06. 10. 2002. godine na kome će se moći vidjeti igre poletaraca, orijentacijsko natjecanje po kontrolnim stanicama, podizanje i spuštanje šatora, signalizacija, pješačenje kalničkim krajem, logorska vatra i druženje.


Potpisivanje Sporazuma o provođenju Programa razvoja malog gospodarstva na području Grada Križevaca, Ugovora o poslovnoj suradnji na realizaciji Programa za poticanje razvoja malog gospodarstva za 2002. godinu Program "PODUZETNIK-2", kao i Ugovora o oročenom garantnom depozitu sa poslovnim bankama održati će se 04.10.2002. godine u prostorijama tvrtke IMPROM d.o.o. u Cubincu br. 28 u Križevcima s početkom u 13 sati.


40. sjednica Gradskog poglavarstva 01.10.2002. g. 40. sjednica Gradskog poglavarstva 01.10.2002. g. U trajanju od 3.5 sata održana je u utorak, 01.10.2002. godine s početkom u 18,00 sati 40. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Križevaca. Gradska vlada je pod prvom točkom dnevnog reda, u okviru Programa razvoja malog gospodarstva kroz udruživanje sredstava s jedinicama lokalne i područne samouprave u kreditiranju poduzetnika za 2002. godinu, prihvatila PROGRAM "PODUZETNIK-2" i time odobrila potpisivanje sporazuma za osiguranje kreditnog potencijala od 16.000.000,00 kn  za kreditiranje poduzetnika za 2002. godinu.
Donesena je Odluka o mjerama za korištenje i održavanje poljoprivrednog zemljišta na području Grada Križevaca, a novom Odlukom se mijenja grb i zastava Grada Križevaca. Grad dodjelom zemljišta omogućuje da se izgradi nova zgrada Srednje škole "Ivan Seljanec" u Križevcima.


Ovogodišnji 5. ŽUPANIJSKI OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM održat će se od 11. do 13.10.2002. godine u Križevcima.

Platane ukras gornjega grada ...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Posljednja promjena ovih stranica 03.11.2002.

Copyright© M I V A 1999-2002.  All rights reserved.

This page was last updated 03.11.2002.