V.K. d.o.o. Križevci, Matije Gupca 26, tel/fax: 048/681-237
Ured: Franje Račkoga 44, tel/fax: 048/711-260, 682-950
E-mail: vk@kc.tel.hr


 SATELITSKI SISTEMI

Poduzeće “V.K.” d.o.o. Križevci se bavi poslovima plasmana, montaže i održavanja SATELITSKIH SISTEMA kako za jednog korisnika tako i za velike sisteme (poslovni i stambeni objekti).

  

Kvalitetna pojačala u hibridnoj tehnici do 606 MHz i do 860 MHz, koriste se kao distribucijska, a mogu se koristiti i kao linijska pojačala u kablovskoj televiziji.

Odlikuju se : pouzdanošću, linearitetom, postojanošću, niskom cijenom ...

Ormarići serije 3000 namijenjeni su za veće antenske sustave i kao glavna stanica kabelske televizije. Ide kanal do kanala. Moduli pokrivaju sva područja frekvencija VHF, UHF, S, DADIO M, digitalni radio i digitalnu televiziju - ZE i SAT.

Revolucionarni proizvod za zemaljske programe za srednje velike antenske sustave. Omogućava prijem i distribuciju 8 zemaljskih programa. Ima 4 ulaza za antene.

Za naše pojedinačne kupce - građanska lica otvaramo na istoj lokaciji maloprodajni prostor “TECHNO-SHOP” gdje će moći nabaviti svu robu koju nudi hrvatsko informatičko tržište, kao i dio robe našeg stalnog prodajnog asortimana (kućni video nadzorni sustavi, satelitski sistemi, uredska oprema, audio i video, kao i ostala roba po narudžbi).