V.K. d.o.o. Križevci, Matije Gupca 26 tel/fax: 048/681-237
Ured: Franje Račkoga 44, tel/fax: 048/711-260, 682-950
E-mail: vk@kc.tel.hr


O nama

Poduzeće “V.K.” d.o.o. Križevci osnovano je u jesen 1990. godine. Od tada kontinuirano radi sve do danas šireći krug kupaca i dobavljača diljem Hrvatske.

Poduzeće se bavi poslovima:

-PROJEKTIRANJA ,
-PRODAJE I SERVISA RAČUNARSKIH MREŽA,
-SUSTAVA TELEFONSKIH CENTRALA,
-SATELITSKIH SISTEMA,
-PROFESIONALNIH AUDIO I VIDEO SUSTAVA,
-VIDEONADZORNIH SUSTAVA.

 

PRIZNANJE

KOJIM SE UTVRĐUJE DA JE

gospodin Krunoslav Vrabec, dipl. ing.  član uprave, osnivač poduzeća VK d.o.o. Križevci koje je upisano u prvih 11% po prometu, u prvih 6% po porastu prometa, u prvih 4% po prometu po zaposlenom, u prvih 10% po dobiti po zaposlenom, u odnosu na sva druga poduzeća u Republici Hrvatskoj

možete vidjeti desno na slici PRIZNANJA

koje je izdao ZAVOD ZA POSLOVNA ISTRAŽIVANJA u Zagrebu 31.siječnja 2000. godine
i upisao u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika 1999.

Od skromnih sedamdesetak korisnika 1990. godine danas je više od tisuću korisnika naše opreme i sustava.

Opremu i uređaje dobavljamo od naših stranih i domaćih dobavljača isporučujući je uglavnom na lokaciju kupca vodeći pri tome računa da kupac bude maksimalno zadovoljan.

Od 01.05.1998. godine poslujemo u vlastitom poslovnom prostoru koji se nalazi u ulici Franje Račkoga 44 u Gornjem gradu u Križevcima.

Za naše pojedinačne kupce - građanska lica otvaramo na istoj lokaciji maloprodajni prostor “TECHNO-SHOP” gdje će moći nabaviti svu robu koju nudi hrvatsko informatičko tržište, kao i dio robe našeg stalnog prodajnog asortimana (kućni video nadzorni sustavi, satelitski sistemi, uredska oprema, audio i video, kao i ostala roba po narudžbi).

U budućnosti ćemo pokrenuti i trgovinu preko Interneta, kao  i niz drugih aktivnosti kako bi naši kupci bili što zadovoljniji našom ponudom i uslugama.