alkohol

dokumenti

droge

kontakt

krivotvorine

zakonski propisi

zaštitita imovine

 

  alkohol

  dokumenti

  droge

  kontakt

  krivotvorine

  zakonski propisi

  zaštitita imovine

  javni red i mir

 

 

 

Dobro došli na web stranice Policijske postaje Križevci !

Nadamo se da ćemo Vam ovim sadržajima omogućiti brže i lakše informiranje o svemu što Vas policija može izvijestiti. Ovdje možete pročitati kako možete i koji su dokumenti potrebni (postupak, tiskanice, takse, kontakt) za izdavanje osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, dozvole za oružje, kako registrirati vozila.

Sigurnost u prometu je dnevna aktualnost. Što stvara poteškoće u sigurnosti prometa, a kako u tome sudjeluje alkohol možete naći na ovim stranicama.

Vjerujemo da će tekst o zaštiti imovine biti korisna pomoć u zaštiti Vaše imovine. Krivotvorine, posebno novčanica, i kako ih prepoznati dobro je znati.

Zlouporaba droga je problem koji može pogoditi svakog mladog čovjeka, a time i njegovu obitelj. Posljedice koje droga uzrokuje pojedincima, obiteljima i zajednici smatraju se jednim od najtežih sociopatoloških pojava današnjice.

Ovdje vam dajemo pregled zakonskih propisa iz nadležnosti policije po kojima su dužni postupati policijski službenici kao i pregled onih zakonskih propisa koji se prema našem mišljenju mogu vama učiniti interesantnim.

 

  Policijska postaja Križevci, Grdenićeva 3   48260 Križevci    (048 656 839